Европейската комисия предложи правила за връщането  на мигранти, които нямат

...
Европейската комисия предложи правила за връщането  на мигранти, които нямат
Коментари Харесай

Връщането на един мигрант струва на ЕС около 2500 евро

Европейската комисия предложи правила за връщането  на мигранти, които нямат право да обитават в Европейски Съюз.
Комисията разгласи, че за всяко връщане на човек  европейският бюджет харчи приблизително 2500 евро. Когато връщането е непринудено, то коства 560 евро, а когато е наложително - 3414 евро.
 Папата за починалите 130 мигранти: Това е тъга и позор Папата за починалите 130 мигранти: Това е тъга и позор
Папа Франциск изрази своята „ тъга " и „ позор " за ориста на 130 мигранти, изчезнали след катурване на лодката им в Средиз...
Европейска комисия предлага да бъдат в допълнение насърчени. Срокът за връщане, откакто е открито, че мигрантът не може да остане в Европейски Съюз, е от 7 до 30 дни. Тай се съблюдава, в случай че мигрантът не основава опасност за публичната сигурност.
От 2018 година до момента Европейски Съюз е върнал непринудено към 25 000 мигранти. Според Европейска комисия тези данни демонстрират, че броят на върнатите е непълен. Комисията предлага отсега нататък граничната работа Фронтекс да оказва помощ на страните от Европейски Съюз на всяка стъпка от процедурата за връщане.
Мигрантите, които решат да се върнат непринудено в родината си или в страната, от която са пристигнали в Европейски Съюз, ще получават препоръки преди тръгване и парична помощ.
Предвижда се със средства от европейския бюджет на мигрантите и някои първични потребности, откакто се приберат вкъщи. Европейска комисия регистрира, че към този момент законодателството съдържа празноти в събирането на данни за мигрантите и за дейностите по тяхното отпращане след отхвърлянето на молбите им за интернационална протекция.
 Откриха незаконни мигранти във подправен инкасо автомобил Откриха незаконни мигранти във подправен инкасо автомобил
13 мъже, противозаконни мигранти, показали се за сирийци, са арестувани дружно с водача на автомобила, в който били. Мигрантите са намер...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР